Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

Αγοράκι 9 μηνών...βοήθηστέ το να ζήσει!!!

Αγαπημένες φίλες, γνωρίζω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά βασίζομαι στο πνεύμα αλληλεγγύης που μας διακατέχει και την αγάπη για τον συνάνθρωπο...
Κάνω έκκληση για ένα αγοράκι μόλις 9 μηνών, εδώ στη Ναύπακτο, που πάσχει από «υπερδιόγκωση» καρδιάς και πρέπει να μεταβεί  επειγόντως σε Νοσοκομείο της Αμερικής, συνοδεία Ιατρών και με ειδική πτήση!
Τα έξοδα είναι τεράστια (άνω των 100.000€)...η οικογένειά του φτωχή...και  υπό την «πίεση» συγγενών και φίλων αλλά και την ελπίδα να σωθεί τo αγγελούδι τους, αναγκάστηκε να απευθυνθεί στα φιλεύσπλαχνα αισθήματα των συνανθρώπων της και να ζητήσει την οικονομική τους βοήθεια!

Έτσι έγινε αρχικά έκκληση στο τοπικό κανάλι όπου και μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο  26340-25115 για περισσότερες πληροφορίες προκειμένου να ενημερωθείτε με ποιον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε την οικογένεια. 

 Γνωρίζω ήδη ότι ανοίχθηκε τραπεζικός Λογαριασμός στην ALPHA BANK

Αριθμός 221002787002705

όπου μπορεί ο κάθε ένας μας να καταθέσει  ότι μπορεί...αν και σήμερα άκουσα ότι λόγω καθυστερήσεων με την κρατική έγκριση, ο παραπάνω λογαριασμός είναι κλειδωμένος...Καλέστε για σιγουριά στο τηλέφωνο που δίνεται...

Στο έντυπο της Τραπέζης, οι καταθέτες αρωγοί της προσπάθειας για την σωτηρία του μωρού, μπορούν να πληροφορηθούν και τα στοιχεία του πατέρα Δημήτρη (Μίμη) για να μην υπάρχει ψεγάδι υποψίας απάτης! Δεν αναφέρω το επώνυμο από σεβασμό γιατί δεν έχει αναφερθεί σε καμία ανακοίνωση...αλλά σας εγγυώμαι ότι τους γνωρίζω...και ισχύει!!!

Ήδη η Ελληνική κοινότητα του Καναδά ( τόπος καταγωγής της μητέρας του παιδιού), έχει ξεσηκωθεί για να βοηθήσει!... 

Εμείς; Θα μείνουμε αδρανείς; Ελπίζω πως όχι...Σας ευχαριστώ προκαταβολικά...εκ μέρους της οικογένειας...

5 σχόλια:

 1. Ασπα γεια σου! Διαβεβαιώνω κι εγώ ότι πράγματι εδώ κάνουμε έρανο για αυτή την οικογένεια. Μάλιστα οι γιατροί που θα έρθουν να το πάρουν έρχονται ως εθελοντές, τελείως δωρεάν. Σίγουρα θα βρεθούν και οι 31.000 που χρειάζονται ακόμα για να συμπληρωθούν όλα τα χρήματα .
  Καλή σου εβδομάδα γλυκιά μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εύχομαι ο μικρός αυτός άγγελος να πάει καλά και να μοιάζει σε λίγο καιρό η περιπέτειά του σαν κακό όνειρο που πέρασε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εύχομαι ολόψυχα το μωράκι να γίνει καλά.Θα μιλήσω με τον άντρα μου,και σίγουρα κάτιι θα κανόυμε.Σας φιλώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μακάρι να μαζευτούν τα χρήματα και να πάει καλά το αγγελούδι.... Όλοι κάτι θα κάνουμε.... ό,τι μπορούμε!
  Φιλιά και καλή εβδομάδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τώρα το είδα. Κάτι θα κάνουμε όλοι μας, Άσπα μου. Μακάρι όλα να πάνε καλά !

  ΑπάντησηΔιαγραφή